Haaruitval Mannen

Haaruitval mannen - hoe je kaal worden kunt stoppen

Onze oplossing tegen dunner wordend haar

--
--

Haaruitval bij mannen is een groot taboe:

Er wordt bijna niet over gesproken met anderen - De frustratie en schrik bij het constateren van je eigen kaal worden is vaak enorm.

--
--
--

Mannen gaan niet zo vaak met hun haaruitval probleem naar de huisarts of dermatoloog. Vaak is wel duidelijk dat hun haaruitval erfelijk van aard is. Het is daarom echter niet een minder relevant probleem, veel mannen gaan op zoek naar een mogelijkheid om hun haar te behouden. 

--
--

 

--
--
--

Kaal worden is geen feest. Ben jij iemand die met anderen praat over je haaruitval? Waarschijnlijk niet. Het is namelijk een grote frustratie en houd je meer bezig dan eigenlijk goed voor je is.


Eigenlijk heb je twee keuzes:

1. Je doet er niets aan en accepteert je kaal worden

2. Je probeert uit of je bij die 80% behoort die er iets aan kunnen doen.

Ik weet wat het is, haaruitval en de dreiging om kaal te worden.   (zie ook: "over hairkeeper")

Hairkeeper is ontwikkeld tegen mijn eigen haaruitval. Ik ben dan ook het levende bewijs en het model voor mijn eigen producten.
Ik sta 100% achter de werking ervan en probeer altijd eerlijk te zijn over wat je mag verwachten en het feit dat het in ongeveer 80%
van de gevallen werkt. (Vergelijkbaar met Propecia / Finasteride / Dutasteride).

Wat ook belangrijk is

- Hairkeeper is veilig met biologische ingrediënten (met name plantextracten)
- In tegenstelling tot beschikbare medicijnen tegen haaruitval heeft Hairkeeper geen of nauwelijks bijwerkingen

- De ingrediënten zijn gekozen op basis van wetenschappelijke onderzoeken die het positieve effect op haargroei bevestigen

Behandeling Haaruitval bij mannen


De belangrijkste redenen van kaal worden zijn:

  • 1. De invloed van mannelijke hormonen (DiHydroTestosteron)

  • 2. Tekorten aan bepaalde voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de haargroei

  • 3. Stress

  • 4. Een hormonale imbalans

  • 5. Micro onstekingen van de hoofdhuid (inflammation)

Wat mag je verwachten van Hairkeeper


Effecten op het haar:

 • 1. Stoppen van Haaruitval*
 • 2. Dikkere Haren
 • 3. Stoppen van Jeuk en een Branderige Hoofdhuid
 • 4. Betere Haargroei
 • 5. Gezonder en Mooier Glanzend Haar


* in 80% van de gevallen kan een meetbaar positief resultaat verwacht worden.

Kaal worden: 60-70% van de mannen krijgt er mee te maken

Als wij een oplossing zouden hebben voor je haargroeiproblemen, zou je dan geïnteresseerd zijn?

Maximale zekerheid op een positief resultaat?

Maar liefst 80% van de gebruikers geeft aan merkbare verbetering en resultaten te zien

Niet goed - geld terug garantie!

Mocht je bij de kleine groep behoren waarvoor Hairkeeper niet effectief is, dan krijg je je geld terug. (Bij aanschaf van het complete Hairkeeper Systeem)

hairkeeper-1.jpg

Arjan Eigenaar HairKeeper

Ten aanzien van middelen die helpen tegen haaruitval zijn een zestal kenmerken van deze middelen te onderscheiden:

1- Stoffen die het enzym 5-AR (alpha reductase) remmen in de aanmaak van DHT uit testosteron of die de receptoren in het haarzakje minder gevoelig voor DHT maken.
2- Stoffen die de haargroei bevorderen
3- Stoffen die de anagene fase (haargroei-fase) van het haar verlengen
4- Stoffen die de doorbloeding van de haarfollikels verbeteren
5- Stoffen die in de voeding van de haarwortel voorzien en aanmaak van keratine bevorderen
6- Stoffen die schimmels en gisten op de hoofdhuid bestrijden die roos en verstikking van de haarfollikels veroorzaken.

Vaak leggen middelen tegen haaruitval teveel nadruk op 1 aspect

Veel verkrijgbare (doch werkzame) middelen tegen haaruitval baseren zich op 1 enkel aspect van bovenstaande mogelijkheden. De best werkende zijn die middelen die het effect van DHT aanpakken.

We praten hier over bijvoorbeeld minoxidil en hormoonpreparaten.
Minoxidil is een middel voor haargroei en tegen haaruitval waarbij de precieze werking feitelijk onbekend is. Het is een geneesmiddel dat eigenlijk voor de behandeling van hoge bloeddruk ontwikkeld was maar haargroei bevorderende eigenschappen bleek te hebben. Nadeel van Minoxidil zijn de bijwerkingen en het feit dat het alleen op de kruin werkt en niet tegen haaruitval op het voorhoofd.

Hormoonpreparaten die eigenlijk ontwikkeld zijn als geneesmiddel voor behandeling van prostaatklachten maar die ook haaruitval bleken te voorkomen. Nadeel van hormoonpreparaten is dat ze de hormoonlevels van DHT weliswaar aanpakken maar dat er signalen zijn dat gebruik op lange termijn onverantwoord is en dat zowel libido als uiterlijke geslachtskenmerken beïnvloedt kunnen worden door deze middelen (borstvorming bij mannen is een bekend verschijnsel).

Vanwege het feit dat het geneesmiddelen zijn, zijn deze middelen momenteel slechts via de apotheek en na een arts consult te verkrijgen. Hoewel bij minoxidil een lange tijd de verkrijgbaarheid algemeen was, is dit onlangs teruggedraaid.

Andere middelen zoals shampoos, richten zich meestal op 1 aspect van het stimuleren van het haar. Zo zijn er preparaten en shampoos met caffeïne of shampoos met ketoconazol.

De kans op succesvolle behandeling:

Behandeling van haaruitval heeft een aantal randvoorwaarden voor succes:
-1- Hoe vroeger men begint met bestrijden van haaruitval, hoe hoger de succeskans op langdurig(er) behoud van de haardos
-2- Hoe milder de vorm van AGA (mannelijke kaalheid), hoe beter de kansen zijn op langdurig(er) behoud van het haar.

Hieruit kan men ook het navolgende afleiden:
- Hoe gevoeliger men is voor DHT, hoe moeilijker voorkomen van haaruitval of kaal worden
- Hoe vroeger men de eerste signalen ziet van kaal worden (zeker indien dit reeds voor het 23e jaar is) hoe ernstiger de effecten waarschijnlijk zullen zijn.

Er zijn ongelukkigen die de eerste effecten al zien tegen de tijd dat ze 21 jaar worden.

Kaal worden heeft niets te maken met het dragen van een petje, hoed, teveel kammen of teveel met de vingers door de haren gaan etc.

De belangrijkste oorzaak: DHT

Erfelijke haaruitval wordt bepaald door de genetische gevoeligheid voor het hormoon DHT van de haarfollikels. De haarfollikels bovenop het hoofd en voorhoofd kunnen namelijk een zekere mate van gevoeligheid voor DHT hebben. Deze gevoeligheid is erfelijk bepaald.

DHT hecht zich aan receptoren in het haarzakje en beïnvloedt aldus de toevoer van voedingsstoffen, bloed etc. naar  de haarwortel. Het mag duidelijk zijn dat door een verminderde toevoer van bloed en voedingsstoffen het haarzakje minder goed gaat functioneren en langzaam kleiner wordt en verschrompeld.

Dit proces gaat langzaam en geleidelijk. Het is een proces van jaren. Het begint in feite al direct in de puberteit wanneer de mannelijke hormonen actief worden en het niveau testosteron stijgt. De omzetting van testosteron naar DHT gebeurt onder invloed van een enzym; 5-alfa-reductase genoemd.

Arjan Vos - Eigenaar Hairkeeper
Haaruitval bij mannen voorkomen   
Ik weet al ruim 15 jaar mijn haar te behouden!
Hairkeeper is voor mij het beste product dat ik in
de strijd tegen haaruitval gebruikt heb.

Onze visie op het bestrijden van haaruitval en kaal worden:

Wij pleiten voor een zo breed mogelijke aanpak van de oorzaken van AGA, dus een aanpak van haaruitval waarbij alle zes de genoemde aspecten meegenomen worden. Deze stelling wordt ondersteund door onderzoeken waarbij aangetoond is dat gecombineerde behandeling met meerdere middelen zowel plaatselijk aangebracht op het hoofd (lotion) met een systemische benadering (inname) het grootste effect heeft.

Ook pleiten wij voor het gebruik van natuurlijke middelen. Het is namelijk niet nodig om giftige stoffen te gebruiken om haaruitval te voorkomen. Er zijn meerdere stoffen bekend die een zelfde werking hebben als minoxidil of hormoonpreparaten zonder de kwalijke bijwerkingen hiervan.

Het Hairkeeper programma bestaat uit een drietal middelen die in totaliteit alle zes aspecten van het bestrijden van haaruitval en het bevorderen van haargroei in zich hebben. Het is daarmee het meest complete programma tegen haaruitval en voor haargroei dat momenteel beschikbaar is.

De lotion vormt de basis en richt zich op alle zes elementen in de bestrijding van AGA en haaruitval.

De shampoo, ofwel ChamPeau richt zich op het bieden van een goede milde sulfaatvrije shampoo die niet schadelijk is voor het haar en met de juiste 5-AR blokkers, reinigers (met een vergelijkbare doch betere werking dan ketoconazol) en stimuli voor de doorbloeding van de hoofdhuid deze lotion ondersteunen.

Het supplement is een extra boost in vitaminen (het is een multivitamine waarin vooral de meest relevante vitaminen voor haargroei zoals biotine B8 extra gedoseerd zijn), aminozuren (L-arginine, L-methionine en L-glutamine voor haargroei), DHT-blokkers, mineralen en sporenelementen. Aangezien haaruitval veroorzaakt en/of versterkt kan worden door deficiëntie van bepaalde aminozuren, vitamines en mineralen en haargroei door dezelfde stoffen bevorderd kan worden is ook het supplement een verstandige aanvulling op het programma ter voorkoming van haaruitval. Er zijn veel gevallen bekend waarbij suppleren met aminozuren en vitamines een halt toeriep aan haaruitval en haar-hergroei stimuleerde.

Aanbod tegen haaruitval:

Wij zijn zo zeker van onze producten dat wij een aanbod hebben met
een Niet Goed - Geld Terug garantie:

                               Niet-goed-geld-terug-hairkeeper

       COMPLEET HAIRKEEPER SYSTEEM : 
3 MAANDEN VAN €123 VOOR €89

                    Druk op de button en lees verder

Het is belangrijk om bij de eerste tekenen van haaruitval te beginnen met behandeling.